Arbeta som konkursförvaltare i Stockholm

Om du har sökt efter att arbeta i en bransch som alltid utmanar dig så är det rätt val för dig att börja arbeta som konkursförvaltare i Stockholm. I och med att branschen är en sådan nischad bransch så har du nästintill en garanterad hög lön vid anställning. Utöver de goda arbetstiderna och trevliga kollegorna så får du även allt som oftast en företagsbil vilket ändå anses vara en av de mest användbara förmånerna man som anställd kan få ta del av. Att vara konkursförvaltare, i och med arbetets komplexitet, kräver mycket av varje anställd i form av goda referenser och rätt utbildning.

Rätt utbildning för konkursförvaltare Stockholm

Om du nu har valt att ta steget in i branschen som konkursförvaltare Stockholm är det mycket som kommer krävas av dig i utbildningsväg. Först och främst så är ett av kraven att du antingen har en juridisk eller ekonomisk universitetsexamen. Om så inte är fallet så är tyvärr arbetet som konkursförvaltare uteslutet för dig. Tappa inte hoppet än dock! Du har alltid möjlighet att arbeta på företag där andra konkursförvaltare i Stockholm arbetar även om du inte arbetar som det specifikt. Det annonseras konstant om andra tjänster som dessa advokatbyråer söker, vare sig det handlar om tjänster inom digital marknadsföring, Office management eller för juristassistenter.

Anställer företaget i dagsläget?

Om denna specifika konkursförvaltare i Stockholm för tillfället anställer eller inte är omöjligt att sia om. Det krävs av dig att du skickar iväg ett mail med dina kontaktuppgifter, ditt personliga brev samt CV. Ha i åtanke att om du ringer så kan du riskera att störa dessa advokater under viktiga rättegångsförhandlingar eller kundmöten. Det ställer dig i sådana fall i en sådan negativ position att de säkerligen aldrig kommer att anställa dig. Skicka istället iväg ett kort och välskrivet mail så kikar de på det och återkommer om de anser det vara intressant!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *